
İşçilerin emekçilerin uluslararası birlik, dayanışma ve mücadele günü olan 1 Mayıs’a son birkaç gün kaldı.
Biz de İGD olarak dün (28.04.2019) Heybeliada’da 1 Mayıs pikniğinde arkadaşlarımızla bir araya geldik.
Kahvaltıya, 1 Mayıs’ta birlikteliğin önemine dair kısa bir konuşma ile başladık. Daha önce hazırlamış olduğumuz yiyeceklerle kahvaltımızı Bursadan gelen yoldaşlarımızla birlikte başladık. Ardından voleybol, bilgi yarışması gibi oyun ve etkinliklerle ara ara yapılan sohbetlerle vakit geçirdik.
Saat 15.00 civarında ise yine hep birlikte öğlen yemeğimizi yedik. Son olarak, çekilen fotoğraflarla pikniği sonlandırdık.
İlerici Gençlik olarak; vatan, cumhuriyet ve emek mücadelemizi daha da yükseltmek,işçi sınıfının kazanımlarına sahip çıkmak ve gençliğin sorunlarını haykırmak için 1 Mayıs’ta alanlarda olacağız.


