8. İlerici Gençlik Yaz Kampı’nda buluşalım!

Screenshot_2015-07-31-14-13-30-590x328
Emperyalist savaşa ve gericiliğe karşı gençlik mücadeleye! 8. İlerici Gençlik Yaz Kampı’nda buluşmaya!

İçerde ve dışarda savaş tam tam ları çalınıyor. Dört bir yanda katliamlar, ölümler ve Suruç’ta katledilen 31 genç arkadaşımız… Sözüm ona IŞİD bahanesiyle binlerce ilerici, devrimci, demokrat ve yurtsever kişi göz altında. Gezi’de halka penguen belgeselleri izleten medya gene yalanlar söylüyor. İnsanlar kandırılmak, korkutulmak, sindirilmek isteniyor, en çok da gençlik. Yalnızlaştırılmak isteniyoruz, susturulmak isteniyoruz ve en önemlisi de geleceğimiz ellerimizden koparılmak isteniyor.

Geleceğimizi birlikte kurmaya!
Ne ABD-AKP darbesine ne emperyalist savaşlara ne de gericiliğe geçit vermeyelim! Eğitim sistemiyle beraber toplumunun tümüne gericilik dayatmasını sürdüren bu sistem, ayrımcılığı körükleyerek eşit ve özgür bir geleceğin önünü kesiyor. Gençliği savaşa, halkı katliamlara ve korkuya, toplumun bütününü ise yoksulluğa mahkum etmeye çalışıyor.

Eşitlik, özgürlük ve barış mücadele ile mümkün!
Geleceğimize sahip çıkmak, emperyalist savaşlara karşı barışı savunmak, haklarımız için mücadele etmekten başka kurtuluş yolumuz yok. Yan yana, el ele, güneşli bir dünyayı birlikte kuracağız. Konuşarak, tartışarak, dinleyerek, izleyerek ve kollektif üretip düşünerek mücadeleyi bir adım daha öteye taşıyalım. 8. İlerici Gençlik Yaz Kampı’mızda hep beraber tartışalım, üretelim ve geleceğimize birlikte sahip çıkalım!

Bildiriyi PDF olarak okumak için tıklayınız.

Page1-768x1086