14.İlerici Gençlik Yaz Kampı’nda Buluşalım!

pdf 20230717 174414 0000 page 0001

Tüm genç dostlarımıza, arkadaşlarımıza selamlar!
Bu sene 14. İlerici Gençlik Yaz Kampı’mızı gerçekleştirmek için kollarımızı sıvadık ve hazırlıklarımıza şimdiden başladık.
Kampüslerde, okullarda, iş yerlerinde sokaklarda hayatımızın her aşamasında bizi ayrıştıran, bölen politikalardan, fikirlerimizi rahatça ifade edemediğimiz bu baskıcı ortamdan elbette memnun değiliz. Tüm bunlara eylemlerimizle ve fikirlerimizle karşı duruyoruz.
Yaşanan ekonomik bunalımdan halkımız, ailemiz nasıl derinden etkileniyorsa biz gençler de bir o kadar etkileniyoruz.
Tüm bu olumsuzluklara rağmen, ülkemizin aydın yüzleri olarak geleceği biz gençlerin belirleyeceğini biliyoruz. Yarınlarımızı umutla ve bu bilinçle inşa edeceğiz.

Bu sene 24-27 Ağustos tarihleri arasında Balıkesir Gönen’de bulunan Kemal Türkler Eğitim ve Tatil sitesinde İlerici Gençliğin 14. Yaz kampını gerçekleştireceğiz.
Bolca eğleneceğimiz spor turnuvalarından, müzik etkinliklerine, fikirlerimizi rahatça ifade edebileceğimiz söyleşilerden, havuz keyfine kadar muhteşem bir kamp bizleri bekliyor. Tüm genç arkadaşlarımızı davet ediyoruz.
Sen de yaz kampımıza davetlisin!


Ne diyor büyük şairimiz Nazım Hikmet:
“Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine”
“Büyük insanlığın toprağında gölge yok, sokağında fener, penceresinde cam, ama umudu var büyük insanlığın, umutsuz yaşanmıyor.”
Hep birlikte umut dolu yarınlar için yan yana gelme vakti!