13. İlerici Gençlik Yaz Kampı’nda buluşalım!

2022 igd yaz kampi

Merhaba genç arkadaş,
Üniversitelerimize getirilmeye çalışılan gericilikle özgür düşünce ortamı yok edilmek isteniyor. Günü kurtarmak için çalışmak zorunda olduğumuz iş yerlerinde uğradığımız baskı git gide artıyor. Her geçen gün derinleşen ekonomik kriz ve öznesi olduğumuz her alanda bizi yalnızlaştıran sistem karşısında yalnız olmadığını haykıran, başka bir dünyanın mümkün olduğunu savunan gençler olarak; dertlerimizi, düşlerimizi ve umutlarımızı paylaşmak için yan yana geliyoruz.
Yıllardır okullarda bilimsel, özerk ve demokratik eğitim, mezuniyet sonrasında tüm gençler için insanca iş ve iş yerlerinde güvenceli çalışma mücadelesi veren İlerici Gençlik olarak bu sene 13. yaz kampımızı gerçekleştiriyoruz.
Bu sene 6-8 Ağustos tarihleri arasında Balıkesir Gönen’de bulunan Kemal Türkler Eğitim ve Tatil Sitesi’nde gerçekleşecek olan kampımızın içeriğinde atölyeler, söyleşiler, birbirimizi daha yakından tanıyabilmek için ayrılan serbest zamanlar ve oyunlar var.
Gençliğin özgür tartışma ve paylaşım ortamını deneyimleyeceğimiz 13. İlerici Gençlik Yaz Kampı’na sesini katmak için sen de davetlisin!
“Beklenen günler, güzel günler ellerimizdedir”.

Haydi! Uçurtmalarımızı eşit ve özgür bir gelecek için göğe kaldıralım!