11. İlerici Gençlik Yaz Kampı’nda buluşalım!

11. ilericigenclik kamp afis

kamp afis

Seçimler, tek adam rejimi, Amerikan emperyalizminin saldırıları, ekonomik kriz, hayatlarımızı teslim almaya çalışan sınavlar… Sorunlarımız çok ama çaremiz de umudumuz da çok! Ülkemizin geçtiği bu süreçte vatan, cumhuriyet ve emek mücadelesi veren İlerici Gençler olarak hem beraber tartışmak hem de sorunlarımıza beraber çözüm üretmek, beraber dinlenmek, eğlenmek ve birbirimizden daha fazla öğrenerek örgütlenmek için bu yıl 11.sini düzenlediğimiz Yaz Kampı’mızda buluşuyoruz.

Yaz Kampı’mızı 9-10-11-12 Ağustos tarihlerinde, Balıkesir/Gönen’de bulunan Kemal Türkler Eğitim ve Tatil Tesisi’nde gerçekleştireceğiz. Kampımızda Türkiye ve dünyada neler olduğundan gençliğin sorunları ve çözümlerine, sosyal medyanın gerçekten sınırsız bir özgürlük alanı olup olmadığından çocuk istismarı ve buna karşı neler yapmak gerektiğine değin birçok söyleşi göstereceğiz.

“Yolumuz işçi sınıfının yoludur” diyen İlerici Gençler olarak kampımızda “Süleyman Üstün” belgeselini izleyerek sohbet edeceğiz. Oyunlarla, şarkılarla, türkülerle dolu dolu geçireceğimiz kampımıza tüm genç arkadaşlar davetlidir.

Kamp tarihi: 9-12 Ağustos 2018
Yeri: Kemal Türkler Eğitim ve Tatil Tesisi Balıkesir / Gönen
İletişim: posta@ilericigenclik.org
0535 677 27 97