Dizi sektöründe yeni bir taciz skandalı daha

dizi sektoru taciz

Yaşamayanlar adlı internet dizisinde yer alan oyuncu Elit İşcan rol arkadaşı Efecan Şenolsun tarafından sözlü, fiziksel taciz ve mobbinge maruz kaldığını açıkladı. Yaşadıklarını instagram hesabından yaptığı açıklamayla duyuran İşcan başına gelenleri anlattı. İşcan, Şenolsun’un kendisinin vücut dokunulmazlığını ihlal ettiğini küfürler ettiğini ve Efecan Şenolsun alkollü olduğu içinse korktuğunu söyledi. Yapım ekibine ilettiğini ancak ilgili kişilerin konuyla ilgili hiçbirşey yapmadığını söyledi. Sette kendisiyle konuşan birçok kişi de susmasını unutmasını istemiş. Bu yaşananlarda sonra Elit İşcan susmama kararı alıp çığlığını yaptığı basın açıklamasıyla duyurdu.

Efecan Şenolsun yöneltilen suçlamaları reddetti
Elit İşcan’ın dün yaptığı açıklamanın ardından Efecan Şenolsun da bir açıklama yaparak söylenen herşeyin bir ‘iftira’dan ibaret olduğunu söyledi fakat pek inandırıcı olamadı sosyal medya hesabına yapılan yorumlarda herkes Şenolsun’a tepki gösterdi.

Kerem Bürsin’den destek
Aynı dizide yer alan Kerem Bürsin tacize maruz kalan Elit İşcan’a yaptığı açıklamayla destek verdi. Olaya şahit olmadığını ancak Efecan Şenolsun’un sete sürekli alkollü gelerek setin huzurunu bozup taşkınlık yaptığını doğruladı.

Oyuncular sendikasından da destek gecikmedi
Oyuncular Sendikası da basın açıklamasıyla Elit İşcan’a destek vererek kendisine hukuki yardımı sağladıklarını, tacize ve her türlü ayrcımlığa karşı durduklarını söylediler.